Les canelés de saison | “Noix de Coco” et “Fruit de la passion”

    The crape myrtles on the street have beautifully bloomed in pink. The last half of 2022 has already begun. The Japanese have believed that the changes shown in nature and animals would gradually affect human beings. Therefore, they used to plan for the future based on what was happening in nature by looking deeply and listening carefully. What would you do if you could be anything? It may be inspiring to think of a vision or what you would like to achieve in the last half of 2022. Our pair of seasonal canelés for this month, “Coconuts” and “Passion Fruits” are available from today, July 1st. Coconut canelés are inspired by summer beaches with plentiful roasted coconuts mixed in the dough and sprinkled on top. Passion fruits canelés have the paste of the sweet white bean and passion fruits inside of the apricot dough, dolled up with homemade jam made from the passion fruits from Amami-Oshima on top. The refreshing sweetness and the sourness of passion fruit will bring you tropical island vibes.

    街路樹のサルスベリがきれいなピンクの花を咲かせました。2022年も折り返しですね。日本人は長いあいだ「動物や植物に現れる季節の変化が人間へと移行してくる」と考えてきました。自然の変化に目を凝らし、耳を研ぎ澄ませ、これからやってくる未来への予測を立てたそうです。「明日、なんにでもなれるよ」と言われたら、何になりたいですか?そんな自由な妄想や、2022年後半のなりたい自分を思い描くのもいいかもしれません。7月の季節のカヌレは「ココナッツ」と「パッションフルーツ」が、本日7月1日(金)よりお目見えです。「ココナッツ」は生地にローストしたココナッツを入れ、仕上げにココナッツをまぶした夏の海を想わせる一品です。「パッションフルーツ」はあんずの生地に白餡とパッションフルーツ餡を混ぜたものを中に入れ、奄美大島のパッションフルーツを使った自家製のジャムをのせました。パッションフルーツの爽やかな酸味と甘みが南国気分をお届けします。