Les canelés de saison | Armoise et Banane

    Les canelés de saison | le Armoise et la Banane

    As April arrives, the sun is really becoming warmer.Magnolia Blossoms are indroducing the coming of spring.Our pair of seasonal canelés for April are “Yomogi” (a common Japanese plant of the chrysanthemum family) and “Banana”, and are available from tomorrow, April 2nd.”Yomogi” is a yomogi flavored canelé pastry made with a yomogi fondant and an azuki bean on the top. Perfect to enjoy while viewing the cherry-blossoms this season.Our “Banana” canelés are flavored with cinnamon. The sweetness and texture of banana can be tasted in perfect combination with the aroma and flavor of the added cinnamon.

    4月に入り、ようやく春本番の暖かな陽気になりました。白い木蓮の花が春の訪れを告げているようです。4月の季節のカヌレは「よもぎ」と「ばなな」が、明日4月2日(木)よりお目見えです。「よもぎ」は、よもぎ生地の上によもぎフォンダンと小豆かのこをのせました。お花見のお供に春のお味をお届けします。「ばなな」は、ばななの甘さとシナモンの香りがふわっと口の中に広がります。ドライバナナの食感とともにおたのしみ下さい。