Les canelés de saison | Kiwi et Keshidama

    During this wonderful season we can see beautiful white and pink flowers, like dogwood and azalea in the streets. Our pair of seasonal canelés for May are “Kiwi” and “Keshidama”, and are available from May 1st.”Kiwi” canelés are made with kiwi fondant, with dried kiwi on the top. Also a dried kiwi covered withsweet white bean paste is hidden in the canelé. A touch of the flavor of an early summer.”Keshidama” canelés contain a yolk bean jam, with a caramelized almond and sprinkled poppy-seeds on the top. Enjoy its pleasant aroma.From May we are switching back from the “Kinkan” (cumquat) canelé to the “Anzu” (apricot) canelé.We had long spell of rainy days, so we hope to see more blue skies this month.

    ハナミズキやツツジの白やピンクの花が目に止まる季節になりました。5月の季節のカヌレは「キウイ」と「芥子玉」が、5月1日(金)よりお目見えです。「キウイ」はキウイフォンダンにドライキウイをのせ、中には白あんに包んだドライキウイが入っています。初夏のさわやかな味が口いっぱいに広がります。「芥子玉」はきみあんにアーモンドキャラメリゼをのせ、けしの実をまぶしました。香ばしさの余韻をお楽しみください。また5月より「きんかん」が「あんず」に変わります。
    雨続きだった4月、5月は青空がたくさん見れますように。