Les canelés de saison | “Armoise” et “Caramel Banane”

    Welcome to April. Spring is soon going to bloom fully as cherry blossoms have started to open their floowers. It seems that spring passes so fast compare to other seasons. April is called “Haruoshimi dsuki” in luner calendar as it is the last month of spring and it is hard to let go such a beautiful season. Though it may be short, let’s cherish a precious spring.Our pair of seasonal canelés for this month, “Yomogi” and “Caramel banana” are available from today, April 1st.Yomogi canelés are with yomogi (Japanese mugwort) mixed dough, decorated with milk jam and Dainagon red beans. The tender sweetness will melt in your mouth.Caramel banana canelés are decorated with handmade semi-dried banana chips on top of caramel dough mixed with full of semi-dried banana chips. Please enjoy the taste spiced up with the gentle aroma of cinnamon.

    4月になりました。桜の花も咲き出し、いよいよ春本番です。他の季節に比べて、春はいつも一瞬で過ぎていくような気がします。陰暦では春が終わる季節のため、「春惜月」とも呼ばれる4月。短い春を存分に楽しみたいものです。4月の季節のカヌレは「よもぎ」と「キャラメルばなな」が、本日4月1日(土)よりお目見えです。「よもぎ」はよもぎ生地の上によもぎミルクジャムと大納言小豆をのせました。まろやかな甘さがお口いっぱいに広がります。「キャラメルばなな」はキャラメル生地の中にセミドライのバナナをふんだんに入れ、上に手作りのセミドライのバナナをのせました。ふわっと香るシナモンの香りとともにおたのしみください。